Ο Αμπντούν αποφασίζει και έρχεται…

24

Ο Τζαμέλ Αμπντούν βλέπει με «καλό μάτι» την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που του «ανοίγει την πόρτα» και ο Αλγερινός είναι έτοιμος να πει το «ναι» στην πρόταση του «Δικεφάλου»!

Τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο και ο μάνατζερ του, εκφράζουν κολακευτικά λόγια για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Thessports οι δυό τους θα καθίσουν σήμερα το βράδυ, θα συζητήσουν γύρω από την πρόταση και μέχρι αύριο θα έχουν πάρει την τελική απόφασή τους.

«Δουλεύω πάνω σ’ αυτήν την πιθανότητα με υπευθυνότητα κι είμαι πολύ ενθουσιασμένος κι αποφασισμένος να τα καταφέρω και να φέρω τον Τζάμελ στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ», υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του Αμπντούν, Καρίμ Ακλίλ.

Εχοντας περάσει από την Καβάλα (2010-11) και από τον Ολυμπιακό (2011-2013) ο 28χρονος μέσος ξέρει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμη και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην περίπτωσή του, καθώς ως ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. «Σέβεται πολύ τον Ολυμπιακό, κρατά τις καλές στιγμές, αλλά τώρα θέλει να παίξει για τον ΠΑΟΚ», εξηγεί ο ατζέντης του.

Η υπόθεση του Αμπντούν αναμένεται να παρουσιάσει εξέλιξη μέσα στην αυριανή ημέρα, ίσως να χρειαστεί να πάρει παράταση για άλλες 24 ώρες, αλλά στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στη συμφωνία, τόσο με τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή, όσο και με τη Νότιγχαμ.

Η απόκτηση η όχι του Αμπντούν δεν φρενάρει τις υπόλοιπες μεταγραφικές αναζητήσεις του Δικεφάλου. Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός τερματοφύλακα (μόλις τελειώσει το θέμα Ιτάνζ) είναι κάτι που απασχολεί Αναστασιάδη και Βρύζα. Όπως και η περίπτωση ενός μέσου από μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης (Γερμανία) που είναι στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ…