Οι εξηγήσεις του Λάζαρ

12

Ο Κοστίν Λάζαρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ρουμανική ιστοσελίδα dolcesport.ro μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τους λόγους φυγής του από την Τούμπα, αλλά και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Αφορμή για την συνέντευξη στάθηκε το ενδιαφέρον της Στεάουα με τον 33χρονο πρώην μέσο του ΠΑΟΚ να τονίζει πως έχει προτάσεις από ομάδες του Ισραήλ, της Τουρκίας, της Κύπρου, αλλά και από την Ελλάδα ξεκαθαρίζοντας πως «προς το παρόν δεν θέλω να επιστρέψω στη Ρουμανία».

Για το τι συνέβη το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ είπε:

«Παρερμηνεύτηκαν κάποια λόγια μου και φάνηκε πως ήμουν θυμωμένος καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο μου. Δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι θυμωμένος με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μετά τον πρώτο χρόνο έπαιξα στην ομάδα, αν και είχα προσφορές από ομάδες του εξωτερικού αλλά και από αντίπαλες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως ποτέ δεν ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟΚ.
Ακόμη κι όταν η ομάδα είχε οικονομικά προβλήματα επέλεξα να μείνω στον σύλλογο και την ομάδα. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν ο κ. Σαββίδης ανέλαβε τη διοίκηση γιατί μπορεί να ενισχυθεί από όλες τις απόψεις. Εχει δείξει ότι αγαπάει εκατό τοις εκατό αυτή την ομάδα».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Λάζαρ τόνισε:

«Είμαι τιμή μου να έχω παίξει τρία χρόνια στο ΠΑΟΚ και στο μέλλον, ανεξάρτητα από το που θα βρίσκομαι, θα λέω μόνο καλά λόγια για αυτόν τον σύλλογο. Ελπίζω αυτή την εβδομάδα να πάρω τη σωστή απόφαση σχετικά με το νέο συμβόλαιο μου».