« Πήραν τα μυαλά μας αέρα»

34

Ως μια άσχημη παρένθεση χαρακτήρισε ο Άγγελος Αναστασιάδης την ήττα από την Γκινγκάμπ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας πως ο «δικέφαλος δεν άξιζε τίποτα από την αναμέτρηση.

Αρχικά, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Δεν μπορείς με 3-4 παίκτες να κερδίσεις μία ομάδα. Σήμερα ήμασταν πολύ κακοί, δεν τρέξαμε, χάσαμε όλες τις μονομαχίες. Ευτυχώς που είχαμε καλά το κεντρικό δίδυμο. Είναι μία πολύ άσχημη μέρα για εμάς, μία άσχημη παρένθεση. Δεν το περίμενα αυτό. Φαίνεται ότι μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ πήραν τα μυαλά μας αέρα. Την ευθύνη την έχω εγώ και κανείς άλλος. Θα φανεί αν δεν ξαναγίνει αυτό. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να προχωρήσουμε. Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς οι άλλοι ήταν καλύτεροι από εμάς και μας κέρδισαν δίκαια».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Παρόλο που είχαμε ένα κακό πρώτο μέρος είπαμε να μπούμε πιο δυνατά στο δεύτερο. Δυστυχώς δεχθήκαμε δύο γκολ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά με τέτοια εικόνα δεν μπορείς να ζητάς κάτι παραπάνω. Είναι πολύ άσχημο για μία ομάδα, για έναν προπονητή, για τον κόσμο, να έχεις αυτή την εικόνα».

Σε ερώτηση για το εάν ο ΠΑΟΚ είχε υπερβολική αυτοπεποίθηση είπε:

«Εμείς πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη Γκινγκάμπ γι αυτή την εμφάνιση. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι ότι δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα».

Σχετικά με το παθητικό παιχνίδι του «δικεφάλου» τόνισε:

«Το θέμα είναι τι μπορείς να κάνεις και τι κάνεις. Όταν έχεις αυτό το παθητικό παιχνίδι σαν το δικό μας είναι επειδή χάσαμε όλες τις μονομαχίες. Μας ανάγκασαν οι αντίπαλοι με το πάθος και τη δύναμή τους να έχουμε αυτή την εικόνα. Όταν δεν έχεις αυτά τα στοιχεία, τότε τίποτα δεν γίνεται σωστά».