Πρόβλημα πάλι μεταξύ ΠΑΟΚ-Γκαρσία

24

Αυτό που συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ και τον Πάμπλο Γκαρσία είναι απίστευτο. Ισως και να το κάνουν (και) επίτηδες, λες και πρέπει πάντα να υπάρχει κάτι που να κάνει (την τελευταία διετία) προβληματική την σχέση του επίσημου ΠΑΟΚ με τον Ουρουγουανό.

Αυτή την φορά το πρόβλημα στις σχέσεις ΠΑΟΚ – Γκαρσία έχει προκύψει από το γεγονός, ότι ο Πάμπλο είναι εδώ και δυο μήνες στον αέρα! Χωρίς να έχει υπογράψει συμβόλαιο και με την πρόταση της ΠΑΕ να κρίνεται από τον Γκαρσία υποτιμητική για τον ίδιο.

Η περιβόητη από τα τέλη Μαίου πρόταση από τη διοίκηση, κατατέθηκε πριν από λίγες μέρες και ήταν για μονοετές συμβόλαιο. Ο Γκαρσία θεώρησε τους οικονομικούς όρους προσβλητικούς για την ιστορία του και δεν πήγε στις προπονήσεις του τελευταίου διημέρου, φανερά δυσαρεστημένος και απογοητευμένος από τη στάση της διοίκησης για άλλη μια φορά στο πρόσωπο του.

Από σεβασμό στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο Αγγελος Αναστασιάδης, δεν τον ενόχλησε καθόλου γιο το προσωπικό του ζήτημα και ούτε πρόκειται να το κάνει.

Θυμίζουμε πως στις 12 Ιουνίου κλήθηκε στο γραφεία της Τούμπας, με την προοπτική της κοινής παρουσίασής του με τον Αναστασιόδη, κάτι που επιφυλάσσονταν ως έκπληξη για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Δεν εμφανίσθηκε, όμως, στη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Αναστασιόδη, με την αιτιολογία της αναμονής της συναίνεσης του ΙΒάν Σαββίδη για την υπογραφή του συμβολαίου του

Στην συνέχεια, του είπαν από τη διοίκηση ότι θα υπογράψει το συμβόλαιο του πριν από την προετοιμασία στο Ελατοχώρι

Ακολούθησε νέο αναβολή του θέματος και ο Γκαρσία περίμενε πως θα τελειώσει το προσωπικό του σίριαλ, κατά την παραμονή της αποστολής στο Οστερμπεεκ. Στην Ολλανδία ανέβηκε και έμεινε για πάνω από μια εβδομάδα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζος, ολλά δεν του είπε κουβέντα για την προσωπική του εκκρεμότητα.