Μπενίτεθ: «Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ»!

53

Ο Ράφα Μπενίτεθ σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ» μίλησε για την εικόνα που σχημάτισε για τον ΠΑΟΚ και τη δουλειά που γίνεται από τον συνάδερφό του, Αγγελο Αναστασιάδη.

«Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε, γιατί είναι μια ομάδα που μου έδειξε ότι ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Εχει προσανατολισμό, κάτι που είναι αποτέλεσμα της δουλειάς της προετοιμασίας με τη σφραγίδα του προπονητή του. Αν συνεχίσει έτσι, θεωρώ ότι ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ του».

Ο Ισπανός προπονητής πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο έτοιμος στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ:

«Οπως κι εμείς θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι, έτσι θα είναι και ο ΠΑΟΚ. Εχουμε λιγότερο από τρεις εβδομάδες για να διορθώσουμε και οι δύο τις αδυναμίες μας. Χρονικό διάστημα που θεωρώ ότι είναι αρκετό για να είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς μας. Την πρόκρισή μας στους ομίλους εμείς του Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ του Γιουρόπα Λιγκ».

Αυτό που άρεσε στον Μπενίτεθ από τον ΠΑΟΚ ήταν «η διάθεση που έχουνε οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να πρεσάρουνε πάνω στην μπάλα αλλά και ότι διαθέτει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που τους έδωσε χρόνο να αγωνιστούνε ο προπονητής τους και να γεμίσουν με εμπειρίες. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. Να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».