Ρατς: «Γι’ αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ»

24

Ο Ραζβάν Ρατς μίλησε σε ρουμανική ιστοσελίδα και αποκάλυψε τον βασικό λόγο που προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ αφήνοντας την Ράγιο Βαγιεκάνο και την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Και ο σπουδαιότερος λόγος, όπως λέει ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, ήταν το συμβόλαιο και τα χρήματα που θα πάρει από τον ΠΑΟΚ…

«Επέλεξα τον ΠΑΟΚ, γιατί η ομάδα μπορεί να καλύψει όλες τις οικονομικές απαιτήσεις μου. Στην Ισπανία , από την έκτη θέση προς τα κάτω, οι μισθοί φτάνουν ως τις 500.000 ετησίως. Στη Ράγιο, είχα τον υψηλότερο μισθό στην ομάδα, αλλά αυτός δεν υπέρβαινε το ανώτατο όριο. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολλά πρωταθλήματα», είπε ο Ρατς και έδειξε πως η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη αποτέλεσε για τον ίδιο μια εγγύηση.

«Μόνο στην Αγγλία και τη Γερμανία οι ποδοσφαιριστές κερδίζουν πολύ καλά χρήματα τα οποία προέρχονται κυρίως από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Μπορεί και στην Ελλάδα να υπάρχει κρίση, αλλά ο ιδιοκτήτης είναι Ρώσος και δεν υπάρχει πρόβλημα», τόνισε ο Ραζβάν Ρατς, που όπως εξήγησε αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που ο καλός του φίλος Τσιπριάν Μαρικά επέλεξε την Τουρκία από την πρόταση της Χετάφε.