Στην Φόρεστ… κλαίνε τα λεφτά τους!

39

Πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ κόστισε στη Νότιγχαμ το δίδυμο «Τζιμπούρο – Αμπντούν»! Στην Φόρεστ… κλαίνε τα λεφτά τους και περισσότερο ο ιδιοκτήτης, Φαουάζ Αλ Χασαουί, ο οποίος πίστεψε και έφερε στην ομάδα τους δύο Αλγερινούς.

Σε μια ανάλυση που έκανε η Nottingham Post κατέληξε στο υπέρογκο ποσό για δύο ποδοσφαιριστές που δεν έμειναν ούτε ένα χρόνο στη Φόρεστ και πέρσι είχαν τα δύο υψηλότερα συμβόλαια.

Το δίδυμο Τζιμπούρ – Αμπντούν παρουσιάζεται και χαρακτηρίζεται «ωρολογιακή βόμβα» για τα αποδυτήρια της ομάδας, γεγονός που οδήγησε τον Στιούαρτ Πιρς να μην τους υπολογίζει, όπως διαβάσατε από χτες στο Thessports.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ πήρε 900.000 ευρώ για να λύσει το συμβόλαιο του με την Νότιγχαμ και να καταλήξει με 400.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη, την ώρα που η ετήσια αμοιβή του από την αγγλική ομάδα άγγιζε το 1,5 εκατομμύριο!

«Είναι μια αλγερινή τραγωδία για τον σύλλογο» ήταν η απάντηση του Πιρς όταν ρωτήθηκε για τους δύο ποδοσφαιριστές! Τώρα, μετά τον Τζιμπούρ, ήρθε η ώρα να του αδειάσει τη γωνιά και ο Αμπντούν, μόνο που για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποζημιωθεί με ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ, καθώς το συμβόλαιο του είναι γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

Αυτό επιδιώκει να πετύχει μέσα από διαπραγματεύσεις ο μάνατζερ του Αμπντούν και μόνον αν η Νότιγχαμ δεχθεί την υψηλή αποζημίωση θα τον αφήσει ελεύθερο για να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Και φυσικά όχι με 1 εκατομμύριο, αλλά με πολύ λιγότερα (γύρω στις 400 χιλιάδες το χρόνο) χρήματα…

Ολα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και στο ρεπορτάζ του Thessports για την συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Νότιγχαμ και τον Αμπντούν…