«Στο τέλος έκαναν καθυστερήσεις…»

22

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έδειχνε και δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό παιχνίδι με την Ντνίπρο. Ειδικά αυτό που τον ικανοποίησε περισσότερο ήταν η συμπεριφορά των νεαρών ποδοσφαιριστών στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. «Στο τελευταίο δεκάλεπτο 18χρονα παιδιά προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και ο αντίπαλος έκανε καθυστερήσεις. Αυτό είναι θετικό, εμείς θέλουμε να κάνουμε αυτά τα παιδιά νικητές», είπε ο 61χρονος προπονητής του «Δικεφάλου».

Γενικά ο Αναστασιάδης έδειξε να ξέρει τι τον περιμένει και τι περιμένει να δει σ’ αυτά τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. «Είναι μεταβατική περίοδος γι” αυτά τα παιδιά. Κάποια παιδιά που ξεχώρισαν στο προηγούμενο φιλικό, δεν ξεχώρισαν σήμερα και ξεχώρισαν κάποια άλλα. Αυτό θα συμβαίνει, δουλεύουμε καθημερινά και σε αυτή τη φάση δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, μας ενδιαφέρουν τα λάθη, που έγιναν και σήμερα», εξήγησε.

Μάλιστα στο σημερινό φιλικό χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές θέσεις για να δει τι μπορούν να κάνουν.«Πρέπει να μάθουν αυτά τα παιδιά να παίζουν παντού. Ο Ποζατζίδης από αριστερό μπακ πήγε στόπερ, αλλάξαμε την τριάδα πίσω. Εβαλα τον Κουλούρη στην άκρη, πρέπει να τους δούμε παντού».

Πάντως, για μεταγραφές δεν είπε σχεδόν τίποτα, το απέφυγε και έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση: «Έμαθα να δουλεύω με τα παιδιά που έχω, αυτά τα γνωρίζουν όλοι (σ.σ στη διοίκηση) εκεί πάνω το τι γίνεται. Εμείς γνωρίζουμε αυτά κι αυτοί τι δουλειά πρέπει να κάνουν. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο αυτή την στιγμή», σχολίασε.