Τα συμπεράσματα του Αναστασιάδη

17

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σήμερα στη βάση του, ύστερα από 16 ημέρες παραμονής στο Οστερμπέεκ της Ολλανδίας και ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν κρύβει την ικανοποίησή του από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

«Συνολικά μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά των ποδοσφαιριστών», δήλωσε στο περιθώριο της τελευταίας φιλικής αναμέτρησης με την Καμπούλ», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ένα από τα μειονεκτήματα της ομάδας και ένας βασικός τομέας που θα πρέπει να δουλέψει μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ είναι σύμφωνα με τον Αγγελο Αναστασιάδη η τελική προσπάθεια.

«Στο παιχνίδι με την Καμπούρ θέλαμε να ασκήσουμε μεγαλύτερη πίεση στην περιοχή των αντιπάλων. Εστω και αν ορισμένοι από τους παίκτες μας δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, καταφέραμε να κάνουμε αρκετές ευκαιρίες και νομίζω ότι δικαιούμασταν κι άλλα γκολ. Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά των παικτών, ωστόσο χρειαζόμαστε βελτίωση στη συνέχεια. Και βέβαια, θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια», σχολίασε.