Θα μπει στο αεροπλάνο ο Πάμπλο;

20

Σε λίγο θα ξέρουμε τελικά τι συμβαίνει ανάμεσα σε Γκαρσία και ΠΑΟΚ και πόσο σοβαρό είναι το (νέο) πρόβλημα που έχει προκύψει μεταξύ της διοίκησης και του Ουρουγουανού. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει πρόβλημα, καθώς ο Γκαρσία ούτε στη σημερινή προπόνηση στην Τούμπα έδωσε το παρόν!

Με το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Αναστασιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή για την Νάπολι και εκτός από το ποιοι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν στην Ιταλία, ενδιαφέρον έχει να δούμε αν και ο Πάμπλο Γκαρσία θα μπει στο αεροπλάνο.

Είναι δεδομένο πως ο Γκαρσία δεν υπογράφει με τους όρους που του προτείνει η ΠΑΕ τους οποίους θεωρεί υποτιμητικούς για τον ίδιο. Εάν υπάρξει βελτιωμένη πρόταση από την πλευρά της διοίκησης, ίσως αλλάξουν τα δεδομένα και δεν θα εισέλθουμε σε μια νέα φάση ταραχώδους σχέσης της διοίκησης της ΠΑΕ με τον 37χρονο Ουρουγουανό και ίνδαλμα της συντριπτικής πλειοψηφίας των οπαδών και φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Σε όλες τις διενέξεις του Ουρουγουανού, είτε με τον Γιώργο Δώνη, είτε με τον Χουμπ Στέφενς, είτε με τη διοίκηση, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τάσσονταν αναφανδόν μαζί του

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έδειξε την προτίμησή του στον Γκαρσία, ως άμεσου συνεργάτη του. Δεν μπορούσε και δεν μπορεί, όμως, να εμπλακεί σε οικονομικές διαπραγματεύσεις. Δεν είναι η δουλειά του αυτή και δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές του.