Τίμησαν τη μνήμη του Εσπόζιτο

27

Η βραδιά στο «Σαν Πάολο» ήταν αφιερωμένη στον Τσίρο Εσπόζιτο, τον αδικοχαμένο οπαδό της Νάπολι με τη διοίκηση των «παρτενοπέι», τον κόσμο της ομάδας και τον ΠΑΟΚ να τιμούν τη μνήμη του.

Η μητέρα του Εσπόζιτο, Αντονέλα, βρέθηκε στο κέντρο του γηπέδου μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ντε Λαουρέντις και μίλησε για τον αδικοχαμένο γιο της στο κοινό του «Σαν Πάολο».

Τα φώτα στο γήπεδο έσβησαν και μαζί με τον Χάμσικ η μητέρα του Εσπόζιτο πήγε προς το πέταλο των φανατικών της Νάπολι, όπου άφησαν μια ανθοδέσμη.

napoli_paok_04

napoli_paok_02

Το ίδιο έκανε και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, που μαζί με την υπόλοιπη ομάδα τίμησαν τη μνήμη του οπαδού της Νάπολι.
Μάλιστα η διοίκηση της Νάπολι με πρωτοβουλία του προέδρου της, Ντε Λαουρέντις, αποφάσισε τα έσοδα του φιλικού αποφάσισε να τα δωρίσει στην Αδελφότητα με το όνομα του Τσίρο Εσπόζιτο, που ιδρύθηκε με σκοπό την αναζωογόνηση και ανάπλαση μιας φτωχής περιοχή, όπως η Σκάμπρια, από όπου κατάγεται η οικογένεια Εσπόζιτο.

Η μητέρα του, Αντονέλα, εμφανώς συγκινημένη μίλησε για τον γιο της και ζήτησε από τους φιλάθλους στο ματς με τη Ρόμα στις 3 Νοεμβρίου να πάνε στο γήπεδο με ένα λουλούδι στο χέρι.