Το «μήνυμα» των διαρκείας

13

Σήμερα εκπνέει η προθεσμία για την ανανέωση των διαρκείας των περσινών κατόχων και μέχρι στιγμής η εικόνα και τα νούμερα δεν ενθουσιάζουν κανέναν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο συνολικός αριθμός των περίπου 4.000 καρτών που έχουν διατεθεί αποτελεί ένα «μήνυμα» προς τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ενημερωθεί από τα στελέχη της ομάδας, ειδικότερα από την Μαρία Γκοντσάροβα, για την πορεία των διαρκείας και όλοι στην Τούμπα αντιλαμβάνονται την επιφυλακτικότητα που δείχνει μέχρι στιγμής ο κόσμος της ομάδας.

Η τελευταία ημέρα θα κλείσει στις 19:00, το σίγουρο είναι πως την τελευταία στιγμή αρκετοί θα πάνε στην Τούμπα για να ανανεώσουν τη θέση τους, αλλά σε καμία περίπτωση το τελικό νούμερο δεν θα ικανοποιήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ασφαλώς από τη Δευτέρα 21/7 που ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος διάθεσης των διαρκείας και μέχρι τη λήξη του στις 20 Αυγούστου ο αριθμός θα αυξηθεί, ενδεχομένως και μετά από τις μεταγραφικές κινήσεις, αλλά πολύ δύσκολα θα φτάσει στα περσινά (12.800) νούμερα…

Υπενθυμίζεται επίσης πως όσοι έχασαν την θέση τους εξαιτίας της μεταφοράς των δημοσιογραφικών από τη Θύρα 2 στη Θύρα 3, θα έχουν προτεραιότητα στην επιλογή νέας θέσης, καθώς το Σάββατο 19/7/14 από τις 09:00 ως τις 15:00 θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια αποκλειστικά για εκείνους.