Τρόμαξαν οι Μολδαβοί με ΠΑΟΚ!

15

O Όλεγκ Κουμπάρεφ χαρακτήρισε κακό το αποτέλεσμα της κλήρωσης και το να αποκλείσει η Ζίμπρου τον ΠΑΟΚ θα είναι κάτι που ισοδυναμεί με… τρεις προκρίσεις! Οσες έχει πετύχει έως τώρα για να φτάσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και ένα βήμα πριν από τους ομίλους.

Ο Λευκορώσος προπονητής μιλώντας σε ιστοσελίδα της Μολδαβίας ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε πως για να αποκλείσει η ομάδα του τον ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα ποδοσφαιρικό θαύμα!

«Είναι ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο ο ΠΑΟΚ γιατί είχαμε μια ελπίδα πως θα αποφύγουμε μια τόσο ισχυρή ομάδα. Πρέπει να προετοιμαστούμε σκληρά για τους επερχόμενους αγώνες», σχολίασε ο Κουμπάρεφ.

«Φυσικά, θα θέλαμε να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αυτό είναι το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Θα πρέπει να μάθουμε τον αντίπαλο και να προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε», πρόσθεσε και καταλήγοντας είπε:

«Η νίκη στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ είναι ισοδύναμη με το να περάσουμε τρεις γύρους στο Γιουρόπα Λιγκ. Για να το πετύχουμε όμως αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά».