Χωρίς TV το ματς στο Κισινάου!

17

Οπως επισημάνθηκε από χτες από το Thessports ο αγώνας του ΠΑΟΚ στο Κισινάου κινδύνευε να μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη. Δυστυχώς, για τους περισσότερους φίλους του Δικεφάλου οι πληροφορίες επαληθεύονται, καθώς σήμερα το μοναδικό κανάλι που είχε δείξει ενδιαφέρον για τη μετάδοση του αγώνα, το OTE TV, απέσυρε την προσφορά του!

Οι Μολδαβοί αξίωσαν ένα υπέρογκο ποσό για τα δικαιώματα της ζωντανής μετάδοσης, οι υπεύθυνοι του συνδρομητικού καναλιού του ΟΤΕ έκριναν πως δεν πρόκειται να βγουν καν τα έξοδα, με αποτέλεσμα το πρώτο φετινό ματς του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη να μένει χωρίς απευθείας μετάδοση.

Ούτε το άλλο συνδρομητικό κανάλι, το Novasports, που θα δείξει το ματς Αστέρας Τρίπολης – Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχει δείξει ενδιαφέρον για να αποκτήσει τα δικαιώματα της αναμέτρησης από το Κισινάου, ενώ φυσικά δεν γίνεται λόγος για κανένα από τα υπόλοιπα ελληνικά ελεύθερα κανάλια. Ακόμη και για την ΝΕΡΙΤ…

Μοναδική ελπίδα για να φτάσει εικόνα από το Κισινάου στην Ελλάδα είναι κάποιο μολδαβικό δορυφορικό κανάλι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η μετάδοση του αγώνα ούτε από τους Μολδαβούς.

Επίσης, μπορεί να υπάρχει Live streaming μετάδοση του αγώνα από το κανάλι της Ζίμπρου στο Youtube, αλλά αυτό θα το ξέρουμε την ημέρα του αγώνα.