Παπαθανασάκης για αδειοδότηση: «Είμαι απογοητευμένος αλλά δεν ανησυχώ»

69

Μετά την μη αδειοδότηση του Ηρακλή από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, σε δήλωση προχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Σπύρος Παπαθανασάκης τονίζοντας πως είναι απογοητευμένος αλλά δεν ανησυχεί για το μέλλον της ομάδας. 

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Κατανοώ τους φόβους των οπαδών μας και γνωρίζω ποιά είναι η σημασία του να μην χορηγείται η άδεια στην ομάδα μας. Ξέρω, ότι έχοντας λάβει την άδεια, αυτό σου προσφέρει ηρεμία και άνεση κινήσεων και γι’ αυτό το λόγο είμαι πραγματικά λυπημένος.

Ωστόσο, δεν ανησυχώ για το μέλλον της ομάδας και την ικανότητά της να πετύχει και είμαι βέβαιος ότι το παρελθόν, με όσα αρνητικά είχε, δεν πρόκειται να επαναληφθεί» και συνέχισε λέγοντας: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη, ήταν μία χρονιά που είχαμε ως βασικό στόχο τη σταθεροποίηση στην κορυφαία κατηγορία, αλλά και να διαχειριστούμε τα βάρη που κληρονομήσαμε από το παρελθόν.

Πιστεύω ότι θα κατορθώσουμε να έχουμε τη νέα σεζόν έναν ΗΡΑΚΛΗ καθαρό και ελεύθερο από χρέη και θα χτίσουμε μία ομάδα που θα έχει ένα πολύ ισχυρό και στέρεο μέλλον».