Παπαϊωάνου: “Θα βάλω μόνο τα διαρκείας”

362

Στο αθλητικό Metropolis 95,5 μίλησε ο πρόεδρος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάνου και μίλησε για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας.

Δείτε μερικά αποσπάσματα από τις δηλώσεις του:

“Σκεφτόμαστε αν μπορούμε να διαχειριστούμε τόσο κόσμο σε τόσο μικρό γήπεδο. Θέλω να προστατεύσω τις ομάδες και αν χρειαστεί θα βάλω μόνο τα διαρκείας και δε θα δοθούν εισιτήρια. Έχω σκέψεις και φοβίες, αν γίνουν φασαρίες και σπάσουν τα μαγαζιά τριγύρω τι θα γίνει γι αυτούς του φουκαράδες και δε λέω οτι θα το κάνουν οι μέν ή οι δε οπαδοί.

Είμαστε σε συνεννόηση με την αστυνομία να δούμε και την απόφαση του υπουργείου και να δούμε πως θα διαχειριστούμε την κατάσταση. Μέχρι το βράδυ θα καταλήξουμε.Θέλω να προστατεύσω τις ομάδες γιατί και η δική μου σε περίπτωση μείωσης βαθμών θα κινδυνεύουμε για υποβιβασμό. Δεν είναι κακοπροέραιτο αυτό που λέω αλλά θέλω να προστατεύσω τις ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ευθύνη, η έδρα είναι δική μας και ο πρώτος που θα αποφασίσει είμαι εγώ και μετά ο ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να διευκρινίσω οτι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ απλά βλέπεται πως είναι τα πράγματα”.