Παράταση για τα διαρκείας!

19

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ είδε πως η πώληση των διαρκείας φέτος κόντεψε να πιάσει… πάτο, αφού μέχρι τώρα διατέθηκαν μετά βίας 7.000 διαρκείας, ο μικρότερος αριθμός των τελευταίων 7-8 χρόνων κι αποφάσισε να δώσει παράταση.

Η προθεσμία για τα διαρκείας έληγε την Τετάρτη, αλλά η διάθεσή τους θα συνεχιστεί ώς τις 12 Σεπτεμβρίου, παραμονές του αγώνα με τη Νίκη Βόλου για την 3η αγωνιστική. Ούτως ή άλλως, στην πρεμιέρα με την Καλλονή, υπάρχει η τιμωρία και οι πόρτες θα είναι κλειστές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής :

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα παραταθεί μέχρι και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου.  Κρατήστε τη δική σας θέση στην Τούμπα και παρακολουθήστε τις αναμετρήσεις του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Ευρώπη (μέχρι και τη φάση των ομίλων), δίχως το άγχος του εκδοτηρίου.

Οσοι προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας του ΠΑΟΚ θα μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από προνόμια όπως εκπτώσεις για τις αγορές τους σε συνεργαζόμενες με τον ΠΑΟΚ εταιρίες μέσω ειδικών κουπονιών που θα τους δίνονται μαζί με την αγορά του διαρκείας τους.

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζοντας την προσπάθειά της να κάνει το γήπεδο έναν οικογενειακό προορισμό θα εκδώσει παιδικά εισιτήρια διαρκείας με ειδική τιμή. Έκπτωση θα έχουν και τα εισιτήρια για τα ΑΜΕΑ.

Το εισιτήριο διαρκείας  για την  αγωνιστική περίοδο 2014-15 θα περιλαμβάνει:

  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου
  • Όλους τους  εντός έδρας φιλικούς αγώνες
  • Τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Europa League ή Champions League
  • Τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa League ή Champions League σε περίπτωση συμμετοχής του ΠΑΟΚ.
  • Τους αγώνες των Play Offs της Super League σε περίπτωση συμμετοχής του ΠΑΟΚ.