Παραίτηση Αναστασιάδη

36

Όπως πριν από λίγα λεπτά αποκάλυψε στην συνέντευξη τύπου ο Άγγελος Αναστασιάδης, ενημέρωσε από το ημίχρονο τους παίκτες του ότι θέτει την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης, αφού θέλει να διευκολύνει ως κομμάτι της ομάδας την κατάσταση.

Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτό που παίζετε τους είπε και αποκάλυψε ότι πλέον είναι στην ευχέρεια της διοίκησης αν θα φύγει τώρα η στο τέλος της περιόδου.

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ένα ταρακούνημα, δεν μπορεί να φύγει κανένας άλλος και αφού την ευθύνη την φέρω εγώ είμαι έτοιμος να φύγω.

Αναλυτικά: «Από τις πιο άσχημες προπονητικές ημέρες στην καριέρα μου. Και δεν έχει σχέση με τον ΟΦΗ, που είναι μεγάλη ομάδα. Σήμερα εμείς αυτή την ομάδα με τα χίλια προβλήματα αφήσαμε και πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς να κάνουμε τίποτα. Είναι ντροπή. Την ευθύνη όλη την πέρνω εγώ. Ενημέρωσα τους ποδοσφαιριστές στο ημίχρονο ότι εγώ δεν έχω καμία δουλειά και καμία σχέση με αυτό που κάνετε που βλέπω. Και τους είπα ότι θα θέσω στη διάθεση της διοίκησης την παραίτησή μου. Τους ενημέρωσα όπως και τον κ. Αγγελίδη.

Η απόφαση είναι της διοίκησης. Αν θέλει να μείνω μέχρι το τέλος του συμβολαίου εγώ θα μείνω εδώ. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος από αυτό που είδα και συνέβη».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Με αυτό που κάνω λύνω τα χέρια των ανθρώπων που είναι πάνω. Δεν φεύγω. Εγώ είμαι εδώ.

Ζήτησα από την αρχή να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν παίζω με τα λόγια μου εγώ. Είπα ότι ο μόνος στόχος είναι αυτό. Οταν είσαι 8 πόντους πίσω και μένουν 11 παιχνίδια και υπάρχει αυτή η κατάσταση από το παιχνίδι με τον Αστέρα, ένα ταρακούνημα χρειάζεται. Εσείς τι λέτε αν πρέπει να φύγει κάποιος ποιος θα φύγει;. Ετσι όπως είναι ο ΟΦΗ δεν χρειάζεται μία ομάδα να έχει προπονητή για να τον κερδίσει».

Και κατέληξε: «Αν συνεβη να υποτίμησαν τον ΟΦΗ ή είχαν το μυαλό στον Ολυμπιακό γι’ αυτό φταίω εγώ».

Τέλος αρνήθηκε να σχολιάσει για τον Τζαβέλλα.