Παραιτήθηκε, αλλά τον… στηρίζουν

Την παραίτησή του υπέβαλε μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου (0-0), ο προπονητής των Τρικάλων, Σωτήρης Αντωνίου.

Τα Τρίκαλα δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα, για την ώρα βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, αν και είχαν ως στόχο την άνοδο, και χθες το απόγευμα ο Αντωνίου δήλωσε ότι η παραίτησή του είναι στη διάθεση της διοίκησης.

Λίγο αργότερα, με ανακοίνωσή της, η διοίκηση των Τρικάλων έκανε γνωστό ότι η παραίτηση δεν γίνεται δεκτή.

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα δηλώνει για ακόμη μια φορά την απεριόριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή μας, Σωτήρη Αντωνίου. Είναι απορίας άξιο και μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο που συμβαίνει κατά κόρον στην Ελλάδα, προπονητές να κρίνονται ως πετυχημένοι η αποτυχημένοι ανάλογα με την έκβαση του αγώνα.
Είμαστε πεπεισμένοι πως οι ίδιοι που πανηγύριζαν την Τετάρτη για την πρόκριση της ομάδας μας στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας είναι οι ίδιοι οι οποίοι αμφισβήτησαν τους πάντες μετά το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα.
Τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι ο απολογισμός της ποδοσφαιρικής περιόδου, 2017-18 θα γίνει στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην αξία της ομάδας που δημιουργήσαμε και η οποία μερικές φορές, όντως, δεν αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο γι’ αυτό και εξετάζουμε λύσεις οι οποίες θα λειτουργήσουν προς την θετική κατεύθυνση και σίγουρα ΔΕΝ θα είναι η απομάκρυνση του προπονητή»