Πασχαλινοί “μπελάδες στα Γιάννινα

26

Με ποινή αφαίρεσης βαθμών απειλείται ο ΠΑΣ Γιάννινα για οφειλές στον Κρίστιαν Τσάβες. Το Διαιτητικό δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του πρώην ποδοσφαιριστή των Ηπειρωτών για οφειλές ύψους 88.169.23, μετά και την προσφυγή που κέρδισε στα δικαστήρια.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει διορία τριών ημερών ώστε να διακανονίσει τα χρωστούμενα και να μην ισχύσει το -3 που απειλεί την ομάδα και ο παίκτης να καταθέσει αίτημα “απενεργοποίησης” της ποινής. Σε περίπτωση που γίνει ο διακανονισμός ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πέντε εργάσιμες μέρες για να πληρώσει και να πάρει πίσω το -3.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δικαστηρίου:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ ΤΣΑΒΕΣ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, και της καθής η αίτηση  Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΣ Γιάννινα:

Δέχεται την από 16-2-.2018 αίτηση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ ΤΣΑΒΕΣ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την επιβληθείσα με την 10/2018 απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου (όπως διορθώθηκε το διατακτικό της με την 13/2018 απόφασή του)  ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.