Περίεργο δημοσίευμα για Αλφόνς

Ο Μικαέλ Αλφόνς είναι μία από τις μεταγραφές που τρέχουν καιρό στον Άρη και μάλιστα αν δεν υπήρχε απόλυση προπονητή στη Ντιζόν, ο παίκτης θα μπορούσε να είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη.

Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε τελικά την Πέμπτη προπονητή και λογικά το θέμα του 29χρονου Γάλλου δεξιού οπισθοφύλακα θα παρουσιάσει εξέλιξη, καθώς λογικά θα προχωρήσει ο εξάμηνος δανεισμός του στους κιτρινόμαυρους.

Ένα δημοσίευμα σε γαλλική ιστοσελίδα, πάντως, μεταφέρει ένα άλλο… κλίμα, τονίζοντας πως ο καινούριος τεχνικός της Ντιζόν ίσως δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον παίκτη:

Πιο συγκεκριμένα η maligue2.fr  αναφέρει μεταξύ άλλων: “Έπειτα από τρεις σεζόν στην Ligue 2 (με τη φανέλα της Σοσό), ο Μικαέλ Αλφόνς ανακαλύπτει την Ligue 1 αυτή τη σεζόν με τηφανέλα της σεζόν. Ωστόσο ο έμπειρος δεξιός μπακ δεν κατάφερε να πείσει το Ολιβιέ Νταλ’ Όλιο (σ.σ. πρώην προπονητής της Ντιζόν). Έχει μόλις 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι ένα γκολ στον αγώνα με την Μονακό την 11η αγωνιστική. Κατά κύριο λόγο ήταν εκτός αποστολής ή στον πάγκο. Ωστόσο η άφιξη του Αντουάν Κομπουαρέ στην πάγκο της Ντιζόν, ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Ο Μικαέλ Αλφόνς ίσως πάρει την ευκαιρία να ανακάμψει στο δεύτερο μισό της σεζόν”.