«Περιμένουμε την ανταμοιβή μας»

29

Ο Μάνολο Χιμένεθ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του τελικού αναφέρθηκε στο σημαντικό παιχνίδι, αναφέρθηκε στο φαβορί του αυριανού τελικού ενώ έστειλε μήνυμα για ένα καλό αγώνα.

Διαβάστε όσα είπε:

«Αυτό που περιμένουμε είναι η ανταμοιβή μας στο κύπελλο. Στον τελικό φτάνουν οι ομάδες που πέρασαν τα προκριματικά.  Είναι ένας τίτλος που δίνει ένα παιχνίδι και εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Για το 3ο τελικό με την ΑΕΚ:

Είναι αλήθεια είναι τρίτη φορά σε τελικό. Την πρώτη φορά το καταφέραμε την δεύτερη δε το κατακτήσαμε και φέτος θέλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας. Παίξαμε με πολύ δυνατούς αντιπάλους πρώτη φορά με τον Παναθηναϊκό φέτος με Ολυμπιακό. Είχαμε την τύχη να παίξουμε με δυνατούς αντιπάλους και φέτος έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε ένα ακόμα τίτλο

Για το αν υπάρχει φαβορί στον τελικό:
«Είναι αδύνατο σε ένα παιχνίδι να υπάρχει φαβορί. και πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για τις δυο ομάδες που ήταν πολύ δυνατές κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Για το Κύπελλο θα μεγαλώσει κι άλλο την ΑΕΚ:

«Αν η ΑΕΚ θέλει να μεγαλώσει αύριο πρέπει να κερδίσει όπως και σε κάθε παιχνίδι οι μεγάλες ομάδες πρέπει να κερδίζουν… Εγώ θέλω η ΑΕΚ να συνεχίζει να μεγαλώνει και δεν πρέπει να σταματήσει πότε. Στο ποδόσφαιρο η μια ομάδα μπορεί να χάσει η να κερδίσει αλλά η ΑΕΚ πρέπει να προσπαθεί να κερδίσει.

Για τον διαιτητή της αναμέτρησης:

«Όλοι ξέρουμε οτι έρχεται ένα διαιτητής που έχει μεγάλη εμπειρία να τελειώσει το παιχνίδι χωρίς διαιτητικά λάθη γι αυτό ΄έχει σφυρίξει πάνω 250 στην Πριμέρα Ντιβιζιον είναι ένας καλός διαιτητής».

Για το αν θα πει κάτι στους διαιτητές:
Αυτο που θα τους πω είναι να παιχτεί  ένα καλό ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κανόνες που υπεύθυνος είναι ο διαιτητής φυσικά μπορεί να υπάρξει λάθος,  το κακό είναι να γίνεται λάθος και υπάρχει θέληση.

Το μήνυμα προς τους φιλάθλους:

«Υπάρχουν κανόνες για εμάς στον αγωνιστικό χώρο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Εμείς προστατευόμαστε από αστυνομία,  κάποιοι μπορεί να προστατεύονται και  από προσωπικούς φρουρούς. Θα πρέπει να σκεφτούμε ότι πρέπει να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και οι φίλαθλοι  να επικεντρωθούν στην ώθηση στην ομάδα τους κι εμείς ως επαγγελματίες να προσπαθήσουμε ν κερδίσουμε το ματς»