«Περιμένουμε τον Άρη και τον κόσμο του»

56

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο γενικός και τεχνικός διευθυντής της Δόξας Δράμας, Νίκος Ιωσηφίδης, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη:

«Ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τον Άρη και τον κόσμο του. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες».

Για το αν θεωρεί ότι ο Άρης έχει ξεφύγει στη βαθμολογία τόσο, ώστε να ψάχνουμε πλέον για την δεύτερη θέση: «Είναι νωρίς για προβλέψεις. Την Κυριακή θα γίνει ένας αγώνας μεγάλης σημασίας, αλλά θα είναι μόλις ο έβδομος από τους 34 που θα γίνουν. Πρόκειται για έναν μαραθώνιο. Δεν φτάνει να ξεκινήσεις καλά, πρέπει να έχει διάρκεια, βάθος και να αντέξεις στις συνθήκες του πρωταθλήματος. Υπάρχουν εξωτερικές συνθήκες που το κάνουν ιδιαίτερο. Το γήπεδο για παράδειγμα, στην κατηγορία δεν είναι καλά τα γήπεδα. Σίγουρα ο Άρης έχει πλεονέκτημα γιατί θα παίξει, για δύο αποτελέσματα. Έχει δείξει ότι είναι καλά δομημένη ομάδα και έχει γίνει καλή δουλειά».

Για τον Άρη: «Θεωρώ ότι ο Άρης έχει ένα ποιοτικό ρόστερ, έχει μάθει από τα λάθη της περσινής χρονιάς και θα πρωγωνιστήσει. Δεν μπορείς όμως από την έβδομη αγωνιστική να βγεις πρωταθλητής και δε νομίζω ότι στον Άρη θα μπουν σε αυτή την διαδικασία. Δουλεύουν παιδιά όπως ο Παύλος Μυροφορίδης, που είναι έμπειροι στην κατηγορία. Ότι και να έρθει δεν σημαίνει τίποτα γιατί έβδομη αγωνιστική».

Για την Δόξα: «Εμείς περάσαμε χίλια δεινά για να είμαστε στη Β’ εθνική. Χτίσαμε ομάδα σε λιγότερο από ένα μήνα. Δεν μας υπολόγιζε κανείς, αλλά φωνάζουμε παρών. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έγινε καλή δουλειά, αλλά δε σημαίνει τίποτα. Ο κόσμος μπορεί να εντυπωσιάζεται από τα ονόματα που έχουν έρθει. Οικονομικά όμως το μπάτζετ μας είναι κάτω από τη μέση της κατηγορίας. Έγινε πολύ προσεκτική δουλειά, με δεδομένο ότι πέρσι ο πρόεδρος έδωσε 1,5 εκατ. στη Γ’ Εθνική και η ομάδα αγωνιστικά δεν ανέβηκε. Οπότε φέτος είπαμε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Τα συμβόλαια δεν είναι μεγάλα».

Για τον κόσμο του Άρη: «Εμείς περιμένουμε τον κόσμο του Άρη. Η φιλοσοφία πηγάζει από τον πρόεδρο που θέλει να δημιουργήσει ποδοσφαιρικό περιβάλλον σαν αυτό που βρήκαμε την περασμένη αγωνιστική στην Πάτρα. Εμείς σε όλες τις ομάδες δίνουμε τα προπονητικά μας κέντρα και όσες ανέσεις μπορούμε. Να γίνει ένα ωραίο ματς, να κερδίσει ο καλύτερος και να φύγουμε όλοι αγκαλιασμένοι».