«Πικράναμε τον κόσμο, να τον αποζημιώσουμε με την Τρίπολη»

Στους ποδοσφαιριστές του Άρη μίλησαν σήμερα, Τρίτη, Μίχαελ Ένινγκ και Άγγελος Χαριστέας, αναφορικά με την βαθμολογική απώλεια κόντρα στον Πανιώνιο και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός: 

«Από το ματς με τον Πανιώνιο κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε μετά το γκολ που είχαμε σωστή νοοτροπία και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας αν ήμασταν πιο τυχεροί και αποτελεσματικοί. Όμως δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσεγγίσαμε το ματς πριν από το γκολ που δεχτήκαμε. Πρέπει σε όλα τα ματς από την αρχή να μπαίνουμε με το ίδιο πνεύμα για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε . Είμαι εδώ τρεις εβδομάδες, μόλις περάσει και ο αγώνας της Κυριακής με το καλό και στη διακοπή θα κάνουμε τον απολογισμό μας.Τότε έχω και εγώ μια ασφαλέστερη εικόνα».

Από την πλευρά του, ο Αθλητικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» τόνισε:

«Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή σε κάθε παιχνίδι . Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο . Αδικήσαμε τους εαυτούς μας πάλι στη Νέα Σμύρνη και πικράναμε τον κόσμο . Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε καλά αυτή τη βδομάδα και την Κυριακή με την Τρίπολη να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας με μια καλή εμφάνιση και μια νίκη».