Πλήγμα για τον Ηρακλή δυο μήνες εκτός ο Λάζαρ

31

Ο Κοστίν Λάζαρ υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες. Τι αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής στην ανακοίνωσή της…

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κοστίν Λάζαρ, τραυματίστηκε στις 13/10 στο δεξί γόνατο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ανέδειξε κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου β’ βαθμού. Αποφασίστηκε να ακολουθηθεί συντηρητική αγωγή με προβλεπόμενο χρόνο επιστροφής στις 6 εβδομάδες.

Στη 1/12 υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική τομογραφία για να ελεγχθεί η πορεία της ανάρρωσης, η οποία ανέδειξε πως η διαδικασία επούλωσης προχωρούσε βάσει των αναμενομένων.

Ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου συμμετείχε στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά λόγω κάποιων ενοχλήσεων που δεν υποχωρούσαν, αποφασίστηκε να καθυστερήσει η επιστροφή του για μετά τις γιορτές.

Την τελευταία εβδομάδα αισθανόταν καλά και υπολογιζόταν κανονικά για τον αγώνα του Σαββάτου με την Καλλονή. Εντούτοις, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης τραυματίστηκε εκ νέου στο ίδιο σημείο. Υποβλήθηκε χθες 2/1 σε νέα μαγνητική τομογραφία, η οποία ανέδειξε ρήξη του έσω πλαγίου συνδέσμου, σε άλλο σημείο απ’ την αρχική.

Αποφασίστηκε η χειρουργική αντιμετώπιση. Σήμερα (3/1/2016) το πρωί, υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση από τους γιατρούς της ομάδας, Παπακώστα Εμμανουήλ και Παπασούλη Ευθύμιο, στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ».

Αναμένεται να πάρει εξιτήριο το απόγευμα και να ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης. Προβλεπόμενος χρόνος επιστροφής, 2 μήνες.

Η ΠΑΕ Ηρακλής, όπως άλλωστε κάνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, συμπαραστέκεται, στηρίζει και βρίσκεται στο πλευρό όλων των παικτών της ομάδας, χωρίς διακρίσεις.

Ειδικά δε, όταν αυτοί αδυνατούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εξαιτίας κάποιου τραυματισμού, ο οποίος τους κρατά μακριά απ’ τους αγωνιστικούς χώρους.

Έτσι και στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή μας, Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος στάθηκε για 2η φορά μέσα στην χρονιά άτυχος λόγω τραυματισμού, η ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον αθλητή και του εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στο γήπεδο.

πηγή: bluearena.gr