Πλησιάζει σε Άρη ο Μήτρογλου!

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ο κορυφαίος μεταγραφικός στόχος του Άρη για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας του Άρη με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και το κλίμα πλέον για ενδεχόμενη συνεργασία τους είναι κάτι παραπάνω από θετικό.

Η αλήθεια είναι πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ «ψάχτηκε» για την περίπτωσή του πριν από αρκετές ημέρες, αλλά το επίπεδο δυσκολίας ήταν μεγάλο, με αποτέλεσμα το θέμα να μείνει για λίγο στο συρτάρι.

Η διαφορά στο οικονομικό για τον Μπαράλες οδήγησε τον Καρυπίδη στο να «κυνηγήσει» περισσότερο την υπόθεση του Μήτρογλου και μετά τις επαφές των τελευταίων ημερών, το θέμα οδεύει προς αίσιο φινάλε! Βέβαια, για να προχωρήσει πιο πολύ το θέμα ή αν προτιμάτε για να υπάρξει επιβεβαίωση από τον Άρη, θα πρέπει να τακτοποιηθούν οριστικά οι λεπτομέρειες της λύσης του συμβολαίου του έμπειρου επιθετικού με την Μαρσέιγ. Κάτι που δεν αποκλείεται πάντως να συμβεί ακόμη και τις επόμενες ώρες…