Ποιος κοροϊδεύει ποιον στον Ηρακλή;

456

Η είδηση δεν ήταν ακριβώς κεραυνός εν αιθρία, άλλωστε ο Σπύρος Παπαθανασάκης τους είχε προιδεάσει όλους από την Κυριακή, ότι ο Ηρακλής μάλλον δεν θα πάρει άδεια.

Οι κυανόλευκοι κόπηκαν στην επιτροπή αδειοδότησης και πλέον δεν υπάρχει και η περσινή δικαιολογία – πρόφαση, περί δήθεν νέας ΠΑΕ.

Τα προβλήματα της ΠΑΕ Ηρακλής είναι οικονομικά, και μάλιστα μεγάλα και αυτός είναι ο λόγος, που δεν πήρε άδεια.

Βέβαια, ο Ηρακλής έχει δικαίωμα να κάνει έφεση εντός 5 ημερών, αλλά δεν έχει δικαίωμα να καταθέσει νέα στοιχεία ή να κάνει κάποιες κινήσεις για να λύσει τα προβλήματά του.

Αυτά έπρεπε να είχαν γίνει ως τις 31 Μαρτίου και στην έφεση, απλά επανεξετάζονται τα υπάρχοντα στοιχεία.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης τίθεται πλέον προ των ευθυνών του, δείχνοντας ότι δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και να κουμαντάρει αυτό το καράβι.

Οι υποθέσεις του Ιβοριανού Μπαμπά, που απείλησε τον Ηρακλή με αφαίρεση βαθμών για μόλις 8.000 ευρώ ή οι δηλώσεις της χήρας του Θόδωρου Παπαδόπουλου, που είπε ότι πλήρωσε για λογαριασμό του Ηρακλή 3.000 ευρώ στο ΙΚΑ και παρά τις διαβεβαιώσεις, δεν μπορεί να βρει κανέναν για να τα πάει πίσω, όπως της είχαν υποσχεθεί, δείχνουν σίγουρα ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για τους κυανόλευκους.

Το πρόβλημα για τον Ηρακλή είναι μεγάλο, καθώς μπορεί να κάνει μόνο μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να παρουσιάσει του χρόνου μια ανταγωνιστική ομάδα για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.