Ποντίκης:”Αξιόπιστος ο Ηρακλής”

29

Στο Metropolis 95.5 μίλησε το μέλος της διοίκησης του Ηρακλή, Νίκος Ποντίκης , ο οποίος ανέλυσε του λόγους της απουσίας του κόσμου και την επιστροφή του Ηρακλή στις μεγάλες κατηγορίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απουσία του κόσμου: «Ο κόσμος έχει κουραστεί να ανεβοκατεβαίνουμε κατηγορίες και ο κύριος λόγος είναι αυτός που δεν έρχεται μαζικά στο γήπεδο. Είναι η απογοήτευση του κόσμου που δεν μπορεί να βλέπει την ομάδα σ΄ αυτή την κατηγορία. Την προσπάθειά μας την αναγνωρίζουμε. Στα μπαράζ θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε το διπλάσιο λαό και ειδικά στη Football League η μάζα θα είναι πολύ μεγάλη εφόσον ανέβουμε κατηγορία», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχουμε κάνει έναν σχεδιασμό ο οποίος προς το τέλος της σεζόν θα έρθει η στιγμή ο Ηρακλής που θα είναι πολύ καλός σε όλα τα επίπεδα. Όλα θέλουν όμως χρόνο, αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι να χτίσουμε έναν σύλλογο υγιή και να μην ξανά οδηγηθεί σ΄ αυτές τις κατηγορίες. Από το μηδέν ξεκινήσαμε και τώρα η ομάδα είναι όρθια και στην πρώτη θέση. Ελπίζουμε ότι θα έρθεις ένας άνθρωπος αξιόπιστος και νοικοκύρης και όχι τύπου Παπαθανασάκη. Δεν θα αντέξει ο κόσμος άλλη τέτοια κατάσταση, αλλά ούτε εμείς. Θα είμαστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις μας. Βήμα, βήμα κα στο τέλος θα δικαιωθούμε. Όλοι έχουμε την τεχνογνωσία την ποδοσφαιρική όταν θα έρθει η ώρα και θα δούμε και για τις ακαδημίες και για άλλα πράγματα που σκεφτόμαστε. Αρχές του Φεβρουαρίου θα κάνουμε και πάλι απολογισμό και θα αναλύσουμε που πάει το κάθε ευρώ του συλλόγου».

Για το που θα κριθεί η πρωτιά: «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αν συνεχίζουμε να κερδίζουμε τα μας δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Η ομάδα με τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο έχουμε δυναμώσει πολύ».