Πουλάει τρέλα ο Γιανναδάκης

O Θανάσης Γιάχος δεν προκάλεσε (μεγάλες) διαμαρτυρίες, άλλωστε τον βοήθησε και η εξέλιξη του παιχνιδιού, και δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Σε δύο περιπτώσεις, πάντως, στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, την ώρα της διακοπής λόγω των αντικειμένων στον Τσόρι Ντομίνγκεζ, αδίκησε σε δύο περιπτώσεις του ΠΑΟΚ, όταν δίστασε να αφήσει με 10 παίκτες τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη ήταν στη διάρκεια της διακοπής, όταν ο Τσόρι Ντομίνγκεζ χτύπησε στο πρόσωπο τον Μακ. Ήταν μια κλασική περίπτωση για απευθείας κόκκινη, που ο Γιάχος δεν έβγαλε. Το τι έγινε, το είδε, ήταν άλλωστε μπροστά, απλά το τιμώρησε με κίτρινη κάρτα!

Λίγο αργότερα, ο Μασουακού, έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα, έκανε αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Σκόνδρα, ενώ έχει χάσει τη μπάλα, που είναι κλασική περίπτωση κίτρινης κάρτας. Κι εκεί, ο Γιάχος δεν είχε τα κότσια να βγάλει την κόκκινη.

Παρόλα αυτά, ο παραταρητής διαιτησίας, μοίρασε αργά χθες το βράδυ, μέσω των γνωστών διαύλων, ότι ο Γιάχος τα πήρε εξαιρετικά σε ένα δύσκολο παιχνίδι κι έφερε εις πέρας την αποστολής.

Πρόκειται για τον Μανόλη Γιανναδάκη, πρώην διαιτητή από το Λασήθι, ο οποίος θα βάλει άριστα στον Γιάχο, όπως άριστα είχε βάλει και στον Σπάθα και στους βοηθούς του, παρά τα όργια που είχαν κάνει στο Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός.

Η ΚΕΔ ξέρει καλά ποιους βάζει παρατηρητές….