Πράσινο – κόκκινο – μπλε : Η παράγκα του Μοσχάτου

209

Για «γαλάζια κέντρα προπαγάνδας» που «μεταφέρουν τη φαιδρή αντιπολίτευσή στα γήπεδα» κάνει λόγο στο κύριο πρωτοσέλιδο θέμα της η εφημερίδα «Αυγή».

Η εφημερίδα αναφέρεται στην διαρροή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής όπου η ομάδα του Τριφυλλιού δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο και έριξε τις ευθύνες σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες φωτογραφίζοντας τον Ιβάν Σαββίδη καθώς και στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ».

«Σήμερα βιώσαμε ένα από τα πολλά πρόσωπα της κυβερνητικής διαπλοκής. Εκτός από τις ακραίες συμπεριφορές στα media, την κάλυψη φαινομένων λαθρεμπορίας τσιγάρων, βλέπουμε – και πάλι μετά τα περσινά του Κυπέλλου Ελλάδας – τα αποτελέσματα της περίεργης συναλλαγής με ξενόφερτα συμφέροντα στον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη διαρροή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Κυβέρνηση, Καμμένοι και λαθραίοι έκαναν το ποδόσφαιρο από τη δεύτερη αγωνιστική… ΞΕΦΤΙΛΑ!» έγραφε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που υποστηρίζει τον Ολυμπιακό.

Το πρωτοσέλιδο της Αυγής

Η εφημερίδα που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «τα «αφεντικά» ΠΑΟ και Ολυμπιακού εμφανίζουν τον Τσίπρα να «μαγειρεύει» τη διαιτησία και να τους «σφάζει» στα ματς του Σαββατοκύριακου».

«Μετά την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής που ταλαιπώρησε τη χώρα επί χρόνια, ενορχηστρώνεται μια επικίνδυνη πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου με πρωταγωνιστές τους συμμάχους στον αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση» γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα.

(thessnews.gr)