«Πρέπει να αποχωρίσει ο Μαντσίνι, τον παρακολουθεί ο Άρης»

Η Μπορντό καλείται να «ξαλαφρώσει» το ρόστερ της, αφού αριθμεί 38 επαγγελματικά συμβόλαια και ένας από αυτούς που αναμένεται να αποχωρήσει είναι και ο Ντάνιελ Μαντσίνι, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Άρης.

Υπενθυμίζεται ότι οι κιτρινόμαυροι ωστόσο σκέφτονται να κινηθούν για την παραμονή του Γιάννη Φετφατζίδη, αφού η υπόθεση του Αργεντινού δεν παρουσιάζει την απαιτούμενη εξέλιξη, μέχρι αυτή την ώρα.

Το σχετικό γαλλικό δημοσίευμα για την ανάγκη… εκκαθάρισης της Μπορντό, που υπογραμμίζει και ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Μαντσίνι, αναφέρει: 

«Η Μπορντό δεν έχει ξεκινήσει το πλάνο για τις αποχωρήσεις παικτών της, πολλοί από τους οποίους θα φύγουν το καλοκαίρι. Η Μπορντό καλείται να κάνει χώρο στο ρόστερ της καθώς διαθέτει 38 παίκτες με συμβόλαιο και ως εκ τούτου πρέπει να πουλήσει αρκετούς εξ αυτών».

Αφού στο άρθρο γίνεται αναφορά σε 15 διαφορετικούς παίκτες της ομάδας σχετικά με το μέλλον τους, καταλήγει στον Μαντσίνι, σημειώνοντας: «Τέλος, οι Αλεξάντρ Μεντί, Άαρον Μπουπέντζα και Ντανιέλ Μαντσίνι θα πρέπει να αποχωρήσουν από την ομάδα. Ο Αργεντινός παρακολουθείται από τον Άρη».