“Πρέπει να δείξει περισσότερο υπομονή o Σαββίδης”

85

O Βαγγέλης Βλάχος μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5” για την προσπάθεια που κάνει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης αλλά και για τον Τάσο Μπακασέτα ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που ο ίδιος είχε προωθήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Στην αρχή αναφέρθηκε στην απουσία του από τους πάγκους λέγοντας: «Δεν είμαι ο… Μουρίνιο και δεν πάω στη Β’ Εθνική. Απλά δε θα ήθελα να φύγω από τη super league. Είχε πάει μόνο στον Απόλλωνα Καλαμαριάς γιατί υπήρχε ένα εκπληκτικός άνθρωπος, είχα ένα συμβόλαιο που ούτε στην Α εθνική δεν το έπαιρνα. Με κρατούν σε ένα επίπεδο οι επιλογές μου

Εχει χάσει το ενδιαφέρον του το πρωτάθλημα, δίκαια παίρνει το παίρνει ο Ολυμπιακός, αυτό που μετράει είναι τα χρήματα και ποιος έχει τη δυνατότητα να έχει ποιοτικότερο ρόστερ. Ο κ. Σαββίδης έχει επηρεαστεί. Θελουμε να υπάρχει στο χώρο. Πρέπει να δείξει περισσότερο υπομονή και να προσπαθήσουν να κάνουν τον ΠΑΟΚ πιο ποιοτική και πιο ηγετική. Ας πάρει ποιοτικότερους παίκτες, αφού μπορεί. Πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα κοντράριζε τον Ολυμπιακό. Στερείται προσωπικότητας όμως ο ΠΑΟΚ. Και ο Ουζουνίδης το είπε νομίζω. Έχει καλούς παίκτες, αλλά λείπει η ποιότητα και η προσωπικότητα. Κάποτε για να πάρουν το πρωτάθλημα έπρεπε να περάσεις από τη Θεσσαλονίκη. Τώρα γίνεται το αντίθετο.  Τα μικρά ματς δίνουν τον τίτλο στον Ολυμπιακό, εν μέρει έχει δίκιο ο Σαββίδης, αλλά μπορεί να φτιάξει καλύτερη ομάδα και να κάνει τον ΠΑΟΚ όπως τότε που έπαιζα εγώ ποδόσφαιρο».

Για τους τραυματισμούς του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Μπακασέτα είπε: «Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το θέμα των τραυματισμών, είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο στον ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο είναι επιστήμη πλέον και δεν μπορεί να μην το έψαξαν. Κάτι συνέβη στον ΠΑΟΚ και έχασε πολύ καλούς παίκτες που ήταν σε φόρμα και αυτό ήταν η αδυναμία του φέτος. Πιστεύω ότι εχει πιο καλό ρόστερ από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Ο Μπακασέτας δεν έπαψε να αγωνίζεται και να πιστεύει στον εαυτό του. Οι φανέλες του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Πανθηναϊκού είναι βαριές. Αλλά αν δεν τα βάλουμε τα παιδιά πώς θα καταλάβουμε αν μπορούν; Ας τους δοθεί η ευκαιρία. Γιατί να μην μπορεί να παίξει ο Βέλλιος και ο Μπακασέτας;».