Πρίγιοβιτς για νίκη, Ακπόμ και… ΑΕΚ!

153

Για την νίκη επί του Παναιτωλικού, την συνεργασία του με τον Τσούμπα Ακπόμ και την… ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο, τοποθετήθηκε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, στην κάμερα του συνδρομητικού, μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην Nova:

Για τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό: «Σίγουρα θέλαμε να κυριαρχήσουμε και να παίξουμε επιθετικά. Το καταφέραμε αυτό, καθώς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό των ευκαιριών που είχαμε».

Για την συνεργασία του με τον Τσούμπα Ακπόμ: «Για εμένα δεν παίζει ρόλο ποιος παίζει δίπλα μου. Ο Τσούμπα στα τελευταία παιχνίδια παίζει δίπλα μου. Είμαι ανοιχτός σε κάθε σχηματικό και είμαι έτοιμος να προσφέρω, ανάλογα και με το τι θα ζητήσει ο προπονητής».

Για την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο: «Γνωρίζαμε από τις αντιδράσεις του κόσμου ότι ο Ατρόμητος κέρδισε την ΑΕΚ, αλλά εμείς από την αρχή θέλαμε να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό. Πρώτα κοιτάμε την ομάδα μας και μετά τα αποτελέσματα των άλλων».

Για τον Ευθύμη Κουλούρη: «Ο Κουλούρης τα πηγαίνει πολύ καλά, είναι μια μάχη σε εξέλιξη για τον πρώτο σκόρερ. Του μίλησα και του έστειλα συγχαρητήρια για την απόδοσή του».