Πρίγιοβιτς: «Δεν υπάρχει κάτι, μόνο ο ΠΑΟΚ στο μυαλό μου»

Την δική του απάντηση στα μεταγραφικά σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας έδωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τονίζοντας πως έχει μόνο τον ΠΑΟΚ στο μυαλό του. 

Αναλυτικά τα όσα είπε σε μέσο της πατρίδας του:

Για το ματς με την Λαμία: “Γύρισα με καλή διάθεση από το Βελιγράδι στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η διάθεση μεταφέρθηκε και στο γήπεδο, έτσι εγώ σκόραρα δύο γκολ και ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα. Κυριαρχήσαμε απέναντι στην Λαμία, είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς”.

Για τις μεταγραφικές φήμες: “Καμία φορά οι δημοσιογράφοι είναι πολύ φιλόδοξοι και προσπαθούν να ανακαλύψουν μια είδηση. Μάλλον γνωρίζουν καλύτερα από εμένα που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Ειλικρινά, δεν γνωρίζω τίποτα για ομάδες από την Αγγλία ή την Γερμανία. Είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και δεν σχεδιάζω κάτι για το μέλλον μου”.

Για τα ψεύτικα “προφίλ” του στα Social Media: “Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προφίλ στο instagram. Δεν γνωρίζω πως κάποιος βρήκε και πήρε τις προσωπικές φωτογραφίες μου και παλιά video. Το πρόβλημα λύθηκε και το προφίλ αφαιρέθηκε τελικά”.

Για το αν του δημιούργησε πρόβλημα: “Δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, απλά ήμουν στα… λάθος φώτα της δημοσιότητας. Είναι σημαντικό για εμένα να βρίσκομαι στο επίκεντρο για τα όσα κάνω μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό. Είμαι οικογενειάρχης και δεν θέλω να τραβάω την προσοχή, για πράγματα που έχουν να κάνουν με πράγματα έξω από το ποδόσφαιρο”.