Πρεμιέρα με νίκη

13

Με νίκη ξεκίνησε τους φιλικούς αγώνες του ο Ηρακλής, κερδίζοντας στο Καρπενήσι την Καλλιθέα με 2-1. Οι δύο ομάδες είχαν απο ένα ημίχρονο, με τον Ηρακλή να είναι καλύτερος στο πρώτο, και την Καλλιθέα στο δεύτερο.

Ο Γηραιός άνοιξε το σκορ μόλις στο 5′ με τον Πασχάλη Κάσσο (έχει κάνει προσφυγή κατά της Δόξας και περιμένει να μείνει ελεύθερος), ύστερα από προσπάθεια του Περόνε, ο οποίος συμμετείχε και στη φάση του 36′, όταν ο Σιατραβάνης είχε δοκάρι.

Στο 52′ ο Μπριλάκης πέτυχε το 2-0 για τον Ηρακλή, στη συνέχεια η Καλλιθέα ανέβηκε, ήταν καλύτερη, μείνει στο 74′ με τον Βερτζιτζόγλου και είχε δοκάρι στο 90′ με κεφαλιά του Σταματάκου…

Ο Ηρακλής ξεκίνησε με τους : Λαδάς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Σιατραβάνης, Κάσσος, Περόνε.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι : Χουάντερσον, Μούχαλης, Βαλλεριάνος, Σμίλτος, Ζιάμπαρης, Στεφανίδης, Ζάμπαρη, Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Σιατραβάνης, Πασάς.

Η Καλλιθέα ξεκίνησε με τους : Λυμπερόπουλος, Λεβέντης, Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσσάκης, Τσίπρας, Κατσικογιάννης, Πιτταράς, Μπέλλης, Μιχαλόπουλος.