“Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα”

46

Στον Metropolis 95.5, μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της Λαμίας, Ανέστης Αναστασιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των δύο ομάδων αλλά και τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ: «Μέσα στην έδρα μας είμαστε πάντα δυνατοί και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ματς γιορτή και διαφήμιση για την πόλη μας. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μεγάλη ποιότητα, έχει μεγάλο ρόστερ και ανά πάσα στιγμή έχει παίκτη σε κάθε θέση. Πλέον οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν βρει τη χημεία τους και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα. Εμείς παρά τις αδυναμίες μας, θα πάμε σε ένα αμυντικό πλάνο όπως κάνουμε σ΄ τέτοια παιχνίδια και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε με τον κόσμο στο πλευρό μας. Η λειτουργία του ΠΑΟΚ είναι ορθολογική και ο καθένας ξέρει τι ζητάει ο προπονητής».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ ο τίτλος, καθώς έχει τα ντέρμπι στην Τούμπα. Αν δεν τα κερδίσει όμως θα έχει πρόβλημα. Βάσει προγράμματος έχει προβάδισμα από την ΑΕΚ που έχουν την ίδια ποιότητα πάνω κάτω. Και να σημειώσουμε ότι όλοι λέγαμε πως θα αντέξει η ΑΕΚ και στις τρεις διοργανώσεις, όμως διέψευσε τους πάντες και είναι μέσα σ΄ όλα. Έχει αυτή τη θετική αύρα και της βγαίνει στο γήπεδο. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι λαβωμένος, αλλά μαθηματικά έχει ελπίδες. Αν ο ΠΑΟΚ όμως τον κερδίσει τότε μένει οριστικά εκτός μάχης. Δεν παύει όμως να έχει ένα πρόγραμμα που μπορεί να ανταποκριθεί και μπορεί να πάρει και αποτέλεσμα στην Τούμπα. Αυτή τη στιγμή ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δείχνουν ότι αντέχουν πιο πολύ στην πίεση των αγώνων και των αποτελεσμάτων για να φτάσουν στον τίτλο».