Προβλημάτισε ξανά

Ο Ηρακλής λίγες μέρες πριν το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε μία ακόμα κακή εμφάνιση, καθώς ηττήθηκε στην Κατερίνη από τον Πιερικό, χάνοντας, παράλληλα και τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι με τραυματισμό, αλλά και τον νεαρό Καλφούντζο, που σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση έπαθε κάταγμα στην περόνη…

Το γκολ για την ομάδα της Κατερίνης πέτυχε ο Μανίκας στο 20′, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά νωρίτερα σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του «Γηραιού». Οι παίκτες του Ηρακλή για ένα ακόμα παιχνίδι προβλημάτισαν, καθώς η μοναδική καλή στιγμή τους στο παιχνίδι ήταν ένα πλασέ του Λούκινα που πέρασε εκτός εστίας.

Σαν να μην έφτανε η κακή εμφάνιση, ήρθε και ο τραυματισμός του Μπαρτολίνι στο 16′, για να κάνει τους ανθρώπους του «Γηραιού« να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Πιερικός: Πατσογιώργος, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντζίδης, Ντόσης, Ελιομάρ, Σπάσιτς, Κατσιαμίτας, Μυστακίδης, Μπουζούκης, Μανίκας

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας (80 Μουχάλης), Βαλεριάνος (61′ Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι (17′ Τόσκας), Τόσκας (79′ Σμίλτος), Ιντζόγλου (46′ Τσιλιανίδης), Πουρτουλίδης (75′ Κυριακίδης), Ρομάνο (64′ Ζιαμπάρης), Πασάς (46′ Καλφούντζος), Κάσσος (46′ Σιατραβάνης), Λουκίνας (70′ Ζαμπάζης)