Προετοιμασία για Νάπολι

22

Ολοκληρώθηκε και το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, αύριο υπάρχουν άλλες δύο προπονήσεις και το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή πετά με  πτήση τσάρτερ για τη Νάπολι, για το σπουδαίο φιλικό του Σαββάτου με την τοπική ομάδα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με τους υπάρχοντες παίκτες, από σήμερα στο πρόγραμμα μπήκαν και οι διεθνείς, οι οποίοι -κατά πάσα πιθανότητα- δεν υπολογίζονται για το φιλικό του Σαββάτου στην Ιταλία.

Ο Αναστασιάδης σκέφτεται να τους αφήσει στη Θεσσαλονίκη και να τους πάρει μαζί του την άλλη βδομάδα, στο φιλικό με την ΚΠΡ στο Λονδίνο (9/8), όπου ίσως αρχίσει να τους δίνει χρόνο συμμετοχής.

Η αποστολή, πάντως, που θα πετάξει την Παρασκευή για τη Νάπολι, θα ανακοινωθεί μετά και την αυριανή απογευματινή προπόνηση.

Ανάμεσα στα δύο σπουδαία φιλικά με Νάπολι και ΚΠΡ, υπάρχει και το φιλικό της Τρίτης με την Ξάνθη στην Τούμπα, για το οποίο δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση αν θα είναι κεκλεισμένων των θυρών ή θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων.

Νόημα να γίνει κεκλεισμένων των θυρών δεν έχει, αφού το φιλικό είναι μέσα στο πακέτο των αγώνων που έχει πάρει ο ΟΤΕ, και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.