Προετοιμασία και… εκστρατεία

50

Ο Απόλλων Καλαμαριάς προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής στην Δράμα και οι οπαδοί του ετοιμάζονται κι αυτοί για την μετάβασή τους στην πόλη της ανατολικής Μακεδονίας.

Υπολογίζεται ότι περίπου 200-300 φίλοι του Απόλλωνα θα εκδράμουν στην Δράμα για να ενισχύσουν την ομάδα τους στο ντέρμπι της χρονιάς, με την Δόξα να είναι μπροστά με 3 βαθμούς.

Στο μεταξύ, στο γήπεδό του προπονήθηκε σήμερα ο Απόλλων με βασικό αντικείμενο τομείς της τακτικής εν’ όψει  της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας, την Κυριακή (ώρα 15:00). Πριν την προπόνηση υπήρξε, στα αποδυτήρια,  ομιλία κι ανάλυση των δεδομένων  του επερχόμενου  αγώνα.

Ο Ντόικιτς που υπέστη ελαφρύ τράβηγμα στον αγώνα της Τετάρτης κι ο Μένκα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Καλογέρης ήταν απών, αφού ακόμα δεν έχει αφαιρέσει το νάρθηκα μετά την επέμβαση στην κλείδα.

Αύριο θα γίνει η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας ξανά στο γήπεδο  της Καλαμαριάς και θα ανακοινωθεί η αποστολή με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αναχωρήσουν για την Δράμα, όπου θα διανυκτερεύσουν το βράδυ του Σαββάτου.