«Προπονήσεις… Champions League» (video)

Ο Στέλιος Πόζογλου μίλησε σήμερα από πλευράς παικτών του ΠΑΟΚ για την προετοιμασία της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου» αναφέρθηκε στην παρουσία πολλών νεαρών παικτών στο ρόστερ, μίλησε για προπονήσεις επιπέδου ChampionsLeague αλλά και την πειθαρχία που υπάρχει φέτος με τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικότερα είπε:

Για το άγχος: «Νομίζω ότι με τον Αναστασιάδη θα πάρουμε όλοι οι νεαροί ευκαιρίες. Υπάρχει άγχος αλλά πιστεύω πως αν δίνεις το 100% του εαυτού σου, μετά ο προπονητής θα σε επιλέξει».

Για το αν υπάρχει πίεση στους νεαρούς: «Η πίεση σαφώς και είναι υπερβολική. Περιμένουμε 4-5 παιδιά από την Εθνική».

Για το ότι πολύς κόσμος θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίζει με νεαρούς: «Ισα ίσα αυτό πρέπει να μας πεισμώνει. Πρέπει να δείξουμε πως αξίζουμε και πως θα παίξουμε εμείς. «Θα αποδείξουμε πως είμαστε καλοί και μετά δεν θα έχουνε αμφιβολίες για εμάς».

Για το ότι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε πως δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές της περσινής ομάδας με την φετινή και το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ με νεαρούς παίκτες:«Μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί όλα τα παιδιά από την Κ20 έχουμε μέσα μας τον πρωταθλητισμό. Μέσα μας έχουμε τον πρωταθλητισμό και όχι την δεύτερη θέση. Θα πηγαίνουμε για την πρωτιά».

Για τον Αγγελο Αναστασιάδη: «Βλέπω να γίνονται πολύ καλά πράγματα μαζί του. Εχει πει πως εδώ πρέπει να γίνονται προπονήσεις Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό βλέπω να γίνεται».

Για το αν βλέπει ήδη κάποια διαφορά: «Φέτος νομίζω υπάρχει μεγαλύτερη πειθαρχία…».

Για το βάρος που έχει πέσει στους «μικρούς» και τι τους λέει ο Αναστασιάδης: «Μας έχει πει να μην έχουμε άγχος. Αν παίξουμε καλά, δεν υπάρχει λόγος να παίξει κάποιος μεγάλος  και αν είμαστε καλοί, θα παίξουμε εμείς. Ο προπονητής μας έχει βάλει στο πετσί μας τον πρωταθλητισμό. Και ότι δεν γίνεται να είσαι δεύτερος».

Για τους στόχους του: «Θέλω να καθιερωθώ στην αρχική ενδεκάδα. Αυτό θέλει πολλή δουλειά και θέλω να δείξω στον προπονητή πως μπορώ να παίξω. Θα δείξω τον καλό μου εαυτό για να καθιερωθώ».

Για τα αποτελέσματα των φιλικών: «Δεν παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα, αυτό μας είπε ο προπονητής».

Για το στοιχείο που έχει βάλει ήδη ο Αναστασιάδης στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Οταν η μπάλα πηγαίνει στα πλάγια, μας είπε να πιέζουμε όπως κάνουνε οι ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τις… ιδιαίτερες ατάκες του Αναστασιάδη, όπως για παράδειγμα την λέξη «πεθαμένα»: «Οταν το λέει αυτό γελάμε αλλά δεν το δείχνουμε γιατί μετά μας λέει εμάς πεθαμένα. Αυτά που λέει μας ανεβάζουν τον εγωισμό».

Για τον Εγιάλ Γκολάσα: «Είναι πολύ καλός παίκτης και είναι μια καλή μεταγραφή».

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο του PAOKTV με τις δηλώσεις του Πόζογλου: