Προπόνηση με ευχάριστα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν απόψε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, μιας και αρκετοί λείπουν λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες.

Στα ευχάριστα το γεγονός πως επέστρεψε ο Στέλιος Κίτσιου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η περίοδος της διακοπής μπορεί να μην δίνει τη δυνατότητα στον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλέψει με το σύνολο των ποδοσφαιριστών του αλλά του προσφέρει μία μεγάλη ευκαιρία να ασχοληθεί με όσους έχει στη διάθεσή του πάνω σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού και να προετοιμάσει την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια, εντάσσοντας παράλληλα και τους νεοφερμένους στο ήδη υπάρχον σύνολο.

Μετά την πρωινή γυμναστική, το απόγευμα της Παρασκευής (07.09) αφιερώθηκε στον τομέα της τακτικής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάπτυξη.Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και παιχνίδια πέντε εναντίον δύο, στην συνέχεια ακολούθησε το τακτικό κομμάτι με δύο ομάδες και έναν τερματοφύλακα, ενώ το τελευταίο μέρος περιελάμβανε δίτερμα.

Ο Στέλιος Κίτσιου έκανε κανονικά προπόνηση με την ομάδα χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια ενόχληση, αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.Το Σάββατο (08.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία