Προπόνηση με πέντε εκτός!

192

Στο πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων θα επιστρέψουν από αύριο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αφού σήμερα οι ρυθμοί «έπεσαν».

Αναλυτικά από το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η διπλή προπόνηση της Δευτέρας σε συνδυασμό με τα δύο προπονητικά φιλικά κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία, επιβάρυναν τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, με συνέπεια οι ρυθμοί να πέσουν το πρωί της Πέμπτης (10.08) και το πρόγραμμα να εστιάσει στην αποθεραπεία και την αποκατάσταση.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία, έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο, έκαναν ζέσταμα με stability, έπαιξαν το κλασσικό «κορόιδο» και στην συνέχεια έδωσαν παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε σε μικρές εστίες.

Οι Μάριν Λέοβατς , Χοσέ Κρέσπο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έτρεξαν στο χορτάρι και στην συνέχεια δούλεψαν ατομικά, όπως θα κάνουν και αύριο, προκειμένου να ξεπεράσουν πλήρως τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο Ντοριάν Λεβέκ ανεβάζει ρυθμούς και αναμένεται σταδιακά να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Την Παρασκευή (10.08) οι παίκτες επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις, με τα ραντεβού στην Νέα Μεσημβρία να έχουν προγραμματιστεί για τις 09:30 και τις 19:30.