Προπόνηση με …φουλ τις μηχανές!

64

Ο ΠΑΟΚ συνεχίσει εντατικά την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη με τον Βλάνταν Ίβιτς να επιβάλει προπόνηση σε «φουλ» ρυθμούς στους ποδοσφαιριστές του. 

Στο μέτωπο των τραυματιών τώρα, ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας δείχνει κοντά στην  πλήρη επιστροφή του στην δράση, αφού σήμερα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Αναλυτικά από την ενημέρωση του paokfc.gr:

Οσο πλησιάζουμε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και στο σημαντικό, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, αγώνα με τον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται ειδικά για το συγκεκριμένο τεστ.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που ο Βλάνταν Ίβιτς αφιέρωσε το πρόγραμμά του στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Το προηγούμενο διάστημα, άλλωστε, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν είχε τη δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους παίκτες του, έτσι τώρα κάνει ταχύρυθμα μαθήματα γύρω από τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα και παράλληλα προετοιμάζει τους παίκτες του για την Κυριακή (03.04). Το πρόγραμμα, επίσης, είχε ταχύτητες και τελειώματα έπειτα από γέμισμα από τα άκρα.Σε ό,τι αφορά στους τραυματίες, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ο Γκόικο Τσίμιροτ έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης υψηλής έντασης και οι Ζάιρο , Μυστακίδης , Μπερμπάτοφ , Κωνσταντινίδης τρέξιμο και μυική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο.Το Σάββατο (02.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 13:30 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.