«Προσωπικό στοίχημα τα χρέη του Ηρακλή»

81

Όπως διαβάσατε νωρίτερα (δείτε εδώ), ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, φιλοξενήθηκε στον «Arena FM» και μίλησε μεταξύ άλλων και για τα χρέη του Γ.Σ. Ηρακλή.

Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε: 

Για τον Άρη και τον Ηρακλή: «Ο Άρης και ο Ηρακλής είναι αδιανόητο να μην είναι στην Α’ Εθνική, είναι συνυφασμένοι με τον Ελληνικό αθλητισμό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναφορικά με τον Γ.Σ. Ηρακλή:»Εκεί επεξεργαζόμαστε τρία διαφορετικά μοντέλα, δεν είναι εύκολα τα πράγματα, είναι μεγάλο πρόβλημα του Ερασιτέχνη Ηρακλή, αλλά έχουμε μια εξαιρετικά συνεργασία. Δυστυχώς η κατάσταση στον Γ.Σ. με αυτά τα υπέρογκα χρέη δεν είναι απλή και δεν λύνονται με τεχνοκρατικό τρόπο. Ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Μέσα στον επόμενο μήνα πιστεύω πως θα έχουμε εξέλιξη. Και δεν είναι μόνο ο Ηρακλής, υπάρχουν τεράστια προβλήματα σε πολλές ομάδες σε όλη την χώρα. Για μένα είναι ένα προσωπικό στοίχημα ο Ηρακλής γιατί δεν αξίζει στην ομάδα, στην ιστορία του, αλλά και στον κόσμο του, αυτή η κατάσταση».

Για την Σούπερ Λιγκ και τα προβλήματα με την διαιτησία: «Το περιβάλλον της Σούπερ Λιγκ είναι τοξικό αλλά ο κόσμος το αγαπάει και φαίνεται από τα νούμερα που κάνει η ΕΡΤ. Είδα ότι ο Περέιρα αντέδρασε άμεσα σε κάποια παρατράγουδα που πήγαν να ξεκινήσουν και αυτή η άμεση αντίδραση είναι καλή. Ελπίζω στον δεύτερο γύρο που θα μπει και το VAR να ηρεμήσουμε λίγο, αλλά είναι σημαντικό και οι ίδιοι οι παράγοντες να αγκαλιάσουν αυτό το προϊόν. Το πότε ακριβώς θα μπει το VAR θα το αποφασίσει η ΚΕΔ ,δεν μπορούμε να το αποφασίσουμε εμείς. Πρέπει πάντως να είμαστε προσεκτικοί για να μην το απαξιώσουμε και αυτό. Πρέπει να σταματήσουμε να πολιτικοποιούμε το ποδόσφαιρο, φέτος υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα. Δεν χρειάζεται να το δηλητηριάζουμε άλλο, έχουμε καλές ομάδες, ενισχυμένες ομάδες και το οικονομικό περιβάλουν είναι λίγο πιο υγιές και με την αρωγή της ΕΡΤ. Αν υπάρξει λίγο βοήθεια και αυτοσυγκράτηση μπορούμε να δούμε πάλι ωραία πράγματα».