Πρόεδρος με τη βούλα και 150.000 ευρώ

19

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης είναι και τυπικά από σήμερα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στην πρώτη συνεδρίασή του, για να συγκροτηθεί σε σώμα, θα αναλάβει και επίσημα τον ρόλο του προέδρου.

Η σημερινή γ.σ. της ΠΑΕ, που κράτησε λιγότερο από 15 λεπτά, ψήφισε τη νέα διοίκηση, στην οποία θα συμμετέχουν οι Ιάκωβος Αγγελίδης, Ζήσης Βρύζας, Μαρία Γκοντσάροβα, Ηλίας Γεροντίδης και Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης ήταν απών (όπως φυσικά και ο Σαββίδης) και σε σχετική ερώτηση μικρομετόχου, ο Ζήσης Βρύζας, που ήταν στο πάνελ μαζί με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη, επισήμανε ότι σύντομα θα τον γνωρίσει ο κόσμος.

Η θητεία του Αγγελίδη θα είναι πενταετής και σε σχετική ερώτηση μικρομετόχου, ο Ζήσης Βρύζας αποκάλυψε ότι ο μισθός του νέου προέδρου θα είναι 150.000 ευρώ το χρόνο, συν κάποια μπόνους.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές και ύστερα από ερώτηση μετόχου, ο Βρύζας απάντησε ότι “πλάνο υπάρχει, έχουμε κάνει αγώνα να αλλάξουμε συμπεριφορές και αντιλήψεις πολλών χρόνων και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με καθαρό μυαλό και καθαρή σκέψη”, ενώ σε εξειδικευμένα θέματα, όπως την υπόθεση του Αμπντούν, δεν θέλησε να μπει.

“Η ΠΑΕ δεν έχει πάρει θέση για το θέμα αυτό” είπε όταν ρωτήθηκε “αν μπορεί να παρθεί απόφαση για τον Αμπντούν ή για άλλα θέματα, χωρίς να ερωτηθεί ο Σαββίδης”.

Όταν ρωτήθηκε για τον δικό του ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων, είπε ότι “ο ΠΑΟΚ από εκεί που ήταν για πολλά χρόνια και βρεθήκαμε άνθρωποι όπως εγώ να διοικούμε μια μεγάλη επιχειρήση, έχει περάσει σε μια νέα εποχή. Θα καθοριστούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο οι ρόλοι του καθενός του ΔΣ”.