Πρόκληση στην ΕΡΤ: Τα βλέπουν όλα «κόκκινα»

960

Λες και ο ΠΑΟΚ συμμετέχει σε άλλο πρωτάθλημα και όχι στο ίδιο με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, συμπεριφέρεται η ΕΡΤ. 

Στα «πταίσματα» της σημερινής ημέρας συγκαταλέγεται το γεγονός ότι έδειξαν πρώτο το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, μην λαμβάνοντας υπόψιν πως στην κορυφή βρίσκεται άλλος.

Το μεγάλο ζήτημα υπάρχει στην τηλεκριτική διαιτησίας αφού δίνεται η εντύπωση ξεκάθαρης μεροληψίας υπέρ του Ολυμπιακού.

Προκλητικές θεωρούνται οι τοποθετήσεις του Περικλή Βασιλάκη που για ακόμα μια Κυριακή τα είδε όλα… κόκκινα.

Αρχικά, για την διαιτησία της Τρίπολης, προσπάθησε  να πείσει το κοινό πως στην φάση του Φιγκέιρας (κλώτσησε εκτός φάσης και μέσα στην περιοχή τον Κυριακόπουλο) σωστά ο διαιτητής μοίρασε κίτρινες κάρτες. (Σημείωση: Ο κανονισμός λέει αποβολή και πέναλτι).

Προσπάθησε επίσης να πείσει τον κόσμο ότι το «γκρέμισμα» Μανιά στην περιοχή από τον Σισέ δεν είναι πέναλτι, αν και υπάρχει επαφή.

Στο πέναλτι βέβαια που είχε κερδίσει ο Φορτούνης την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Ξάνθη, ο ίδιος έλεγε πως σωστά δόθηκε αφού το… προβλέπει ο νομοθέτης.

Στον αγώνα του ΠΑΟΚ τώρα, στο Αγρίνιο, το εξόφθαλμο πέναλτι στο χέρι Μιχάι σύμφωνα με τον Βασιλάκη δεν είναι , ενώ με το ζόρι παραδέχθηκε ότι είναι αυτό που έδωσε ο Θάνος στον Βαρέλα.

Κάθε βδομάδα βλέπουμε στην ΕΡΤ τους κανονισμούς να αλλάζουν, ανάλογα με το πως συμφέρει τον Ολυμπιακό.

Μιλάμε για την δημόσια τηλεόραση, που την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες και είναι άσχημο να δείχνει πως μεροληπτεί υπέρ ή κατά κάποιον ομάδων.