«Πρώτα να ανέβουμε και μετά το συμβόλαιο…»

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας μίλησε στη media day που δοργάνωσε η ΠΑΕ Άρης, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τα Τρίκαλα.

Στην αρχική τοποθέτησή του ανέφερε: «Ο β’ γύρος έχει ξεκινήσει καλά για μας. Είμαστε αήττητοι, αλλά το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι και να βγει η ομάδα. Αυτό έχουμε σαν στόχο και η ομάδα θα το καταφέρει σίγουρα».

Για το αν περίμενε τέτοια πορεία: «Ποτέ δεν περιμένεις κάτι προτού να γίνει. Προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά, να κάνω ότι λέει ο προπονητής και να βγάζω στο γήπεδο αυτά που έχω. Βεβαίως, οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε, χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα».

Για την αγάπη του κόσμου, αν και αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών: «Αυτό που εισπράττω είναι αγάπη. Χαίρομαι αυτό που ζω στον Άρη. Δεν το περίμενα ούτε εγώ, ούτε ο κόσμος. Αυτό που είναι να κάνω, θα το κάνω μέχρι το τέλος. Να βοηθάω την ομάδα, αλλά και τον εαυτό μου».

Για το ότι ο Άρης πλέον παίζει και καλό ποδόσφαιρο: «Στη Β’ Εθνική δεν μπορείς εύκολα να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Τα γήπεδα δεν είναι και τα καλύτερα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να παίρνεις το αποτέλεσμα, να βγει η ομάδα και όλα καλά».

Για τον κόσμο ενόψει Τρικάλων: «Το πιο σημαντικό είναι να έρθει ο κόσμος και να αγκαλιάσει την ομάδα, όπως κάνει μέχρι σήμερα. Είναι ο 12ος παίκτης και μας δίνει μεγάλη βοήθεια. Ελπίζω και ευελπιστώ ότι ο κόσμος θα έρθει και θα μα βοηθήσει».

Για το συμβόλαιό του: «Το συμβόλαιό μου είναι σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι προέχει να βγούμε κατηγορία και όλα θα τα συζητήσουμε μετά»