«Πρώτοι φορά ενωμένοι»

25

Απόλυτα ενωτικό κλίμα διαπίστωσε στον Αρη μετά από καιρό το μέλος του δ.σ. της Κοινωνίας Μελών Αρη, Λάζαρος Παπαδόπουλος, στη χθεσινή συνάντηση φορέων και οργανωμένων, γεγονός που τον κάνει να αισιοδοξεί.

Ο Παπαδόπουλος με δηλώσεις του στον «Arena 89,4» αναφέρθηκε στην επικείμενη διάλυση της ΚΜΑ, την προσπάθεια στη Γ’ Εθνική και την ενότητα που είναι απαραίτητη.

«Ελπίζω η απόφαση μας να είναι αύριο η καλύτερη δυνατή. Το τέλος της Κοινωνίας Μελών είναι μια κοινή θέση των Αρειανών και είναι το πλήρωμα του χρόνου να διαλύσουμε το εγχείρημα και να πάμε στην μάνα μας. Κλείνουμε το κεφάλαιο ΚΜΑ και πάμε όλοι μαζί στο Α.Σ», είπε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Για το αν τελικά ο Αρης θα βρεθεί στη Γ’ Εθνική, τόνισε: «Εγώ προσωπικά περίμενα όπως και οι περισσότεροι Αρειανοί πως θα παρουσιαστούν έσοδα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ για να παίξει η ομάδα στην Β’. Από την στιγμή που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα δεν θέλω να καταθέσω την άποψη μου αλλά δεν υπάρχουν πολλές λύσεις. Ακόμα και χθες κρεμαστήκαμε από τα χείλη του κ. Στεφανίδη. Μήπως φτιαχτεί ένα ρόστερ που θα φέρει την άνοδο .Μας είπε για κάποια νούμερα που δεν είναι ικανά να εξασφαλίσουν την άνοδο. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Αύριο θα καταθέσουμε τις απόψεις μας».

Για τα λεφτά από την μεταγραφή του Διούδη: «Στο όνομα του κ. Στεφανίδη είναι η μεταγραφή και θα το δούμε το θέμα. Έφυγαν κάποια χρήματα για κάποια θέματα και ελπίζω να μην έχει εξαντληθεί το ποσό. Τα χρήματα είναι απαραίτητα όπου και να βρισκόμαστε».

Για το πώς βλέπει το μέλλον: «Είμαι βέβαιος πως μπορεί να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες. Είδα εχθές μετά από καιρό απόλυτα ενωτικό κλίμα. Αν συνεχιστεί αυτό πάμε προς την επιτυχία. Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό βλέπω τον Αρη ενωμένο. Βρεθήκαμε με τα παιδιά των συνδέσμων και τους δίνω συγχαρητήρια. Μπράβο στα παιδιά. Είμαστε ενωμένοι και θα κάνουμε θαύματα».

Για την συμφωνία που θα γίνει για τα τηλεοπτικά στη Γ’ εθνική: «Θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερο συμβόλαιο μα πετύχουμε με το συνδρομητικό. Ευελπιστούμε στο υψηλότερο δυνατό συμβόλαιο».