Πρώτο ματς, πρώτη απόλυση!

Προχθές ξεκίνησε το πρωτάθλημα και μετά το πρώτο παιχνίδι είχαμε την πρώτη απόλυση προπονητή. Αυτός που την πλήρωσε ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος πρόλαβε να καθίσει 90 λεπτά στον πάγκο της Λαμίας στην ήττα με 3-0 στη Λάρισα και σήμερα του ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας τους.

Το ρεπορτάζ είναι από το flnews.gr

Μόλις ένα επίσημο ματς στον πάγκο της Λαμίας πρόλαβε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr, στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής (27/09), ο Σάκης Τσικνής εκ μέρους της διοίκησης του ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους! Ακολούθως, βέβαια, η ΠΑΕ είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι πληροφορίες από τη Λαμία ανέφεραν ότι το κλίμα για τον 48χρονο προπονητή ήταν αρνητικό, αλλά η ΠΑΕ διαρκώς τόνιζε ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα. Ο Παπαδόπουλος, μάλιστα, στη συνέντευξη που είχε δώσει την Πέμπτη (24/09) είχε ζητήσει από όλους να στηρίξουν τον μεγαλομέτοχο, Πανουργιά Παπαϊωάννου, αλλά και υπομονή από όλους. Τελικά, μετά την πρεμιέρα η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή…

Σε ό,τι αφορά στα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί, είναι αυτά των Τίμου Καβακά, Μπάμπη Τεννέ, ενώ δεν αποκλείεται μεταξύ των υποψηφίων να προστεθεί και το όνομα του Γιώργου Βαζάκα που αποχώρησε προ ημερών από τα Τρίκαλα.