Πως ο Μαρινάκης πληρώνει τον Α.Σ.

23

Αν υπάρχουν δύο σύλλογοι, οι ομάδες των οποίων πρωταγωνιστούν στα περισσότερα ομαδικά σπορ, αυτοί είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ γίνεται τεράστια προσπάθεια, με λίγους πόρους, να συντηρηθούν τα τμήματα που πρωταγωνιστούν, όπως οι ομάδες ανδρών και γυναικών του χάντμπολ, του βόλεϊ ανδρών, του πόλο ανδρών, του γυναικείου ποδοσφαίρου…

Όλα αυτά με τα περίπου 550-600 χιλιάδες ευρώ που δίνει πλέον ετησίως η ΠΑΕ στον Α.Σ., έχοντας “αγοράσει” με το ποσό αυτό ΟΛΑ τα δικαιώματα του Ερασιτέχνη.

Την ίδια ώρα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εισπράττει περίπου 2.000.000 ευρώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, άμεσα ή έμμεσα.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο Μαρινάκης θα πληρώσει και φέτος τα έξι πιο ακριβά συμβόλαια ξένων στα ερασιτεχνικά αθλήματα του Ολυμπιακού (βόλεϊ, πόλο κλπ).

Εκτός των ποσοστών που αποδίδει για τη χρήση του σήματος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός “αναγκάζει” τους οπαδούς της ποδοσφαιρικής ομάδας να προσφέρουν από 10 ευρώ στον ερασιτέχνη.

Πως;

Όποιος θέλει να αγοράσει εισιτήριο για να δει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, θα πρέπει να είναι κάτοχος της κάρτας μέλους. Αυτή η κάρτα είναι ετήσια, κοστίζει 10 ευρώ και όλο το ποσό πηγαίνει στον Ερασιτέχνη. Αν πουληθούν π.χ. 50.000 κάρτες μέλους σε μια σεζόν, ο Ερασιτέχνης καρπώνεται 500.000 ευρώ. Είναι ένα σημαντικό εξτρά έσοδο για την λειτουργία των άλλων τμημάτων.

Όλα αυτά, με αφορμή την κυκλοφορία των εισιτηρίων για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού με τη Νίκη Βόλου…

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10 € ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα γραφεία του ερασιτέχνη στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι από την είσοδο της θύρας 19.

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού»”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.